EERSTE HEILIGE COMMUNIE

20-11-2018
De Gedachteniskerk, Herenstraat 82 Rhenen

Eens in de twee jaar is de Eerste Heilige Communieviering in onze Gedachteniskerk. In januari 2019 starten wij, Marja van de Laak en Carolien Groeneyk met de kinderbijeenkomsten ter voorbereiding op de Eerste Heilige Communie die gepland staat in juni 2019. Zo gaan we samen op weg.

Informatie-avond voor ouders: dinsdag 20 november van 20.15 – 21.30 uur, in de hal v/d Kerk
Op deze avond vertellen we u graag meer over de voorbereiding. Wat doen we tijdens de kinderbijeenkomsten? Wat is de rol van de ouders? Hoe verloopt de viering van de ‘Eerste Heilige Communie’ enz. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom!

Voor welke kinderen?
Kinderen in groep 4 en 5 van de basisschool. Als uw kind in een andere groep zit en u wilt hem/haar toch deel laten nemen aan deze voorbereiding, graag van te voren even overleg met ons.

Met vriendelijke groet,
Marja v/d Laak (0317-61.23.07) en Carolien Groeneyk