Titus Brandsma TV Online Uitzendingen tijdens Corona crisis

09-04-2020
Televisie Uitzending

Titus Brandsma TV: Online uitzendingen

[Live TV] Onze Titus Brandsmaparochie gaat tijdens de coronacrisis voortaan de missen rechtstreeks (live) uitzenden vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Tot dusver waren de vieringen van tevoren opgenomen. Dat geeft weliswaar een mooie beeldkwaliteit, maar het kost ook heel veel tijd en werk. Via de live-uitzendingen zijn wij als één parochie gelijktijdig getuige van de eucharistie. Overigens zijn de live-uitzendingen ook op een later tijdstip terug te zien. Het is voor ons even wennen en uitproberen. We hopen dat u ons de technische en liturgische onvolkomenheden wilt vergeven!

Aanvangstijden van de vieringen

Nu live-uitzendingen mogelijk zijn, kunnen we de vieringen zoveel mogelijk houden op de normale tijden. Voor het komende Paastriduüm betekent dit dat de viering start om:

Witte Donderdag: 19.00 uur
Plechtigheden van Goede Vrijdag: 19.00 uur
Paaswake: 21.00 uur
Paaszondag: 10.00 uur
Paaszondag Internationale mis: 12.00 uur
Tweede Paasdag: 10.00 uur

Kijk via Facebook, aanmelden is niet nodig

De vieringen worden uitgezonden via Facebook. U kunt de vieringen op bovengenoemde tijden rechtstreeks meekijken via www.facebook.com/rkpztb. Dit is de facebookpagina van onze parochie, die gewoon voor iedereen toegankelijk is. Ook het terugkijken van de vieringen kan via deze facebookpagina.

Terugkijken via de parochiewebsite

Via de website van onze parochie kunt u de vieringen niet live bekijken, maar u kunt hier de uitzending wel later terugzien: menuzkeuze Titus Brandsma TV in het linkermenu Algemeen.

Bent u geen lid van Facebook?

Dat is geen probleem. U hoeft zich namelijk niet aan te melden om de uitzending te kunnen volgen.